Gimnaziji prezentirana gradnja dvorane

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Županijske i gradske službe prezentirale su u srijedu Školskom odboru pulske Gimnazije idejno rješenje podzemne garažne kuce i nadzemne dvodijelne dvorane koje bi se trebale izgraditi na vanjskom igralištu te srednjoškolske ustanove.

Prezentacija je održana na zahtjev Školskog odbora da bi se saznali detalji o projektu te pravima i odnosima s obzirom na to da je Gimnazija vlasnik cestice na kojoj bi se projekt realizirao. Zbog toga je za njegovo pokretanje potrebna suglasnost Školskog odbora.

Na prvoj prezentaciji, zatvorenoj za javnost, osim što je prezentiran projekt, dogovoreni su daljnji sastanci na kojima ce se Gimnazija izjasniti o njemu. Iduci ce biti za dvadesetak dana, doznajemo od procelnika Damira Prhata.

O odluci Gimnazije ovisi hoce li se uopce pokrenuti gradnja podzemne garaže na tri razine ispod vanjskog igrališta, u koju bi se ugradila konstrukcija za nadzemnu dvodijelnu dvoranu. Eventualan pozitivan odgovor otkrio bi i investitora, koliko je novca za to planirano te vlasnike tih objekata.


Podijeli: Facebook Twiter