Gibonni u subotu u Umagu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U sklopu svoje aktualne turneje "Toleranca", jedan od najpopularnijih domacih izvodaca, Gibonni, održat ce sedam koncerata u šest gradova. Medu tim gradovima je i Umag, gdje ce Gibo nastupiti u subotu u 20 sati, na stadionu u Stella Marisu. Ulaznice za koncert vec su u pretprodaji, i mogu se kupiti u svim T-Mobile centrima diljem Hrvatske te na dan koncerta u teniskom centru.

Gibonni je turneju poceo 9. travnja koncertom u Bjelovaru, a valja istaknuti i dva rasprodana zagrebacka koncerta koja je održao u dvorani Cibone, gdje je dva i pol sata pjevao brojnoj publici. U izvještajima s tih koncerata glazbeni kriticari nižu hvalospjeve kako za izvedbenu tako i za produkcijsku razinu nastupa ovog glazbenika cija je karijera obilježena izuzetno kvalitetnom glazbom i dugovjecnošcu.

Nove potvrde svojoj kvaliteti Gibo niže i novim uspjesima, tocnije singlom "Žedam" koji mjesecima ne silazi s vrhova top lista, a nalazi se na aktualnom albumu "Toleranca". Na dosadašnjim koncertima, Gibonni je u izvedbi nekih pjesmama ugostio i niz renomiranih glazbenika, izmedu ostalog Damira Urbana, Mayu Azurcenu, Rashidu te Mastera Acea.

Zanimljivo je da je album "Toleranca", kao i svi prethodni Gibonnijevi albumi (Judi, zviri i beštimje, Mirakul i Unca fibre), srušio rekorde prodaje u domacoj diskografiji. Vec prvog dana kad je pušten u prodaju, album je dostigao zlatnu nakladu, a nekoliko dana kasnije i platinastu s više od 15 tisuca prodanih primjeraka.

Za svog boravka u Umagu Zlatan Stipišic Gibonni boravit ce u Kempinski Adriatic Golf & Spa Resortu u obližnjoj Savudriji. (T. TIDIC)

U petak druženje s fanovima
Dan prije koncerta Gibonni ce se družiti s fanovima u Umagu. Dakle, u petak u 17.30 sati gostovat ce u T centru Umag, u Ulici 1. svibnja. Fanovi ce imati prliku razgovarati s glazbenikom, fotografirati se s njime i dobiti autogram, a najavljena je i nagradna igra u kojoj najsretniji fan može dobiti mobilni telefon.


Podijeli: Facebook Twiter