Gibonni razgalio Buzecane, ali i oni njega

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

- Hvala što ste mi napunili srce, što ste mi napunili dušu, porucio je u petak navecer, noc uoci Badnjaka, s pozornice velikog šatora u Mašimovoj škuji, splitski glazbenik Zlatan Stipišic Gibonni koji je svojim koncertom otvorio tradicionalnu prosinacku manifestaciju "Božic u Buzetu".

Gibonni je pjevao više od dva sata bez pauze, a svojim je nastupom u gradu tartufa zagrijao preko tisucu posjetitelja koji su na koncert svog glazbenog idola, usprkos niskim temperaturama od minus cetiri stupnja Celzija, pohrlili s istarskog, rijeckog, ali i koparskog podrucja.

- Bilo mi i je stvarno super, najzadovoljniji sam reakcijama publike, bila je bolja od mene, izjavio je nakon nastupa Gibonni.

Koncert je zapoceo nastupom Manuel banda koji je publiku zagrijao dobrom glazbom. Iznenadenje veceri za Buzecane, ali i njihove goste, bio je nastup mladih buzetskih pjevackih zvijezda, Lane Koncarevic, Josipe Jerkovic, Ivane Majcan i Nenada Kujundžica, koji su nedavno sudjelovali i u glazbenom showu HRT-a "Pjevaj moju pjesmu".

Na sam Božic, u nedjelju navecer, u Mašimovoj škuji nastupa Jasmin Stavros, redovni sudionik buzetskih božicnih koncerta. Stavros ce nastupiti u pratnji svog vjernog Naranca banda, a posebni gosti veceri bit ce grupa Dan ponjer iz Kopra, nekadašnji Nocni skok. (G. C. Š.)


Podijeli: Facebook Twiter