Gibonni krece na turneju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Svi oni koji vole glazbu i stihove Zlatana Stipišica Gibonnija, a pogotovo oni koji su oduševljeni njegovim najnovijim studijskim albumom "Toleranca", uskoro ce moci u Gibonnijevim izvedbama uživati i uživo.

Pocetkom travnja popularni Gibo pocet ce novu hrvatsku koncertnu turneju pod nazivom "Gibonni - Toleranca Tour" tijekom koje ce održati sedam koncerata u šest gradova.

Turneja obuhvaca nastupe u Bjelovaru 9. travnja, Osijeku 17., Zagrebu 22. i 23., Umagu 1. svibnja, Zadru 7. i Varaždinu 15. svibnja. Karte ce se moci kupiti samo u T-Centrima.

Koncerti u Splitu, Dubrovniku i ostatku Dalmacije dolaze na red tek ujesen. Izvan Hrvatske Gibonni je zasad predvidio samo nastup na ljubljanskim Križankama 3. lipnja.

Album "Toleranca" je vec nakon prvih tjedan dana prodaje dostigao platinastu nakladu, a promotivni singl "Žedam" se od prosinca ne skida s vrhova domacih top-lista.

Uskoro ce u eter krenuti i novi singl i videospot za naslovnu pjesmu "Toleranca" u kojem su se Gibonniju pridružili Damir Urban, Maya Azucena, Ricardo Luque, Masta Ace i Haidi Bahgat.


Podijeli: Facebook Twiter