Gerard Butler umalo poginuo

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Snimajući svoj posljednji film na plaži Maverick's, Gerard Butler našao se u životnoj opasnosti tijekom surfanja na velikim valovima. Na toj su plaži već poginula dva najbolja američka surfera.

Južno od San Francisca, na plaži Maverick's već su život izgubila dva ponajbolja američka surfera, a isto se skoro dogodilo i Gerardu Butleru koji je snimajući film umalo izgubio život, piše Daily mail.

Zastrašujući trenutak dogodio se kada je slavnog glumca zarobio val koji mu je prešao preko glave, a on je ostao zarobljen ispod njega više od minute.

Nesreću su uzrokovala dva vala koja su se spojila, a svi prisutni na snimanju ostali su šokirani nezgodom. Butlera su brzo izvukli iz vode i odvezli u obližnju bolnicu gdje je zbog udarca u glavu zadržan na promatranju.

"Bilo je to poput tsunamija, zaista strašno", rekao je Butler i dodao kako je u taj tren sam sebi uplašeno rekao: "Ajme, poginut ću tijekom snimanja filma."

Film na veliko platno donosi tragičnu životnu priču mladog surfera Jaya Moriarityja koji je sa 16 godina bio najbolji surfer na svijetu, a šest godina kasnije poginuo je roneći u blizini Maldiva. (Tportal.hr)


Podijeli: Facebook Twiter