George Michael otkazao turneju po Australiji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pop glazbenik George Michael, "tjeskoban" nakon preboljene teške upale pluća od koje je zamalo umro prošle jeseni, objavio je u nedjelju da otkazuje australske koncerte na turneji "Symphonica".

George Michael (49) krajem studenog 2011. hospitaliziran je u Beču zbog teške upale pluća. Nekadašnji član skupine Wham! trebao je nastupiti na nizu koncerata u Australiji počevši od 10. studenoga.

"Od bolesti prošle godine pokušavao sam uzalud preboljeti traume na koje su me liječnici koji su mi spasili život upozorili", objasnio je pjevač u priopćenju.

"Krivo sam mislio da se mogu riješiti tjeskobe koja me muči otkad sam napustio Austriju u prosincu. Čim ispoštujem datume turneje predviđene u Velikoj Britaniji, idem na liječenje kojem sam se trebao podvrgnuti odavno", povjerio se on.

Nakon brojnih nedaća zadnjih godina povezanih s alkoholom i drogom i tri godine odsustva sa scene, George Michael planirao je veliku turneju od kraja kolovoza 2011. sa 47 predviđenih termina, djelomično otkazanih zbog bolesti. (Hina/AFP)


Podijeli: Facebook Twiter