George Michael 20. rujna u Zagrebu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Poznati glazbenik George Michael stici ce u zagrebacku Arenu 20. rujna u sklopu svoje europske orkestralne turneje pod nazivom "Symphonica" na kojoj ce svoje solo hitove, kao i one iz razdoblja grupe Wham! te neke obrade prilagoditi da bi ih mogao izvesti orkestar koji ce se Georgeu pridružiti na ovoj turneji.

Ulaznice za ovaj koncert bit ce u prodaji od ponedjeljka 16. svibnja na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima po cijenama koje se krecu od 300 do 700 kuna.

Turneja pocinje u kolovozu u Pragu u State Opera Houseu, a zatim su na redu londonski Opera House i pariški Palais Garnier, a neke od tih dvorana posebno su odabrane zbog arhitekture, kvalitete zvuka i kulturne povijesti.

Michaelova karijera duga je 30 godina. Vec je prvi album dueta Wham! postigao uspjeh s pjesmama kao što su "Young guns (go for it)", "Wham rap", "Wake me up before you go go" ili "Last Christmas".

Unatoc uspjehu, nakon samo dva albuma i oproštajnog singla "Edge of heaven", koji je uguran na kompilaciju "Final", George Michael i Andrew Ridgeley su se razišli, no dok je Ridgeley pao u zaborav, Michael je nastavio nizati uspjehe poput "Freedom 90", "Outside", "Praying for time", "As" ili obrade "Don't let the sun go down on me".


Podijeli: Facebook Twiter