George Lucas vjenčao se s Mellody Hobson

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Poznati svjetski redatelji, fanovi Georgea Lucasa, čak i Darth Vader čestitali su u utorak redatelju, scenaristu i producentu Georgeu Lucasu (69) na vjenčanju s njegovom dugogodišnjom zaručnicom Mellody Hobson (44).

Vjenčanje s Hobson, predsjednicom Ariel Investmentsa, održano je na ranču Skywalker u Kaliforniji. Intimnoj ceremoniji prisustvovali su samo članovi obitelji i prijatelji, među kojima je bio i Lucasov dobar prijatelj Samuel L. Jackson.

Vjenčanje je vodio američki novinar Bill Moyers, a među ostalima su mu prisustvovali Steven Spielberg i Francis Ford Coppola. Van Morrison je stigao kako bi pjevao prijatelju na vjenčanju, prenio je Huffington Post.

U Twitter poruci jednoga Lucasova fana stigla je i čestitka Dartha Vadera: "Čestitke Georgeu Lucasu na vjenčanju. Neka Sila bude s vama, Darth Vader@Depressed Darth"

Lucasu je ovo drugi brak. S Marciom Lou Griffin u braku je bio 14 godina. Ima troje posvojene djece. Sin Jett mu je bio kum, a njegove kćeri Katie i Amanda djeveruše. Hobbson je ovo prvi brak. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter