Generali: Do 23 posto jeftinije auto osiguranje

Ilustracija iz arhive (S. M.)
Ilustracija iz arhive (S. M.)

Generali osiguranje izvijestilo je da je prvo osigurateljno društvo na tržištu koje nudi mogućnost ugovaranja obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti sa i do 23 posto nižom cijenom police. 

Inovacija Generali cjenika obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti je u personaliziranom pristupu svakom pojedinom ugovaratelju osiguranja. Pri izračunu cijene police vrednuje se više kriterija s naglaskom na povijest sigurne vožnje ugovaratelja osiguranja, zbog čega početna cijena police, u kojoj je već ukalkuliran određeni bonus, u konačnici može biti još niža i do 23 posto. 

Predsjednik Uprave Generali osiguranja Georg Engl smatra kako primjenom novog cjenika obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti Generali mijenja tržište osiguranja u Hrvatskoj nabolje. Napominje kako ne vide razloga da netko tko je savjestan i siguran vozač treba plaćati skuplju cijenu police. Zbog toga su se primarno fokusirali na određene karakteristike vozača, s osnovnim ciljem nagrađivanja odgovornosti vozača. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter