Gelato Sisters otvaraju novu sezonu

Gelato Sisters
Gelato Sisters

Sutra, s početkom u 22 sata, novu koncertnu sezonu u pulskom Rock Caffeu otvorit će Gelato Sisters, atraktivan zagrebački ženski swing/rock'n'roll trio koji svoj izričaj bazira na djelovanju legendarne američke ženske grupe The Andrews Sisters.

Trio čine Sanja Parmać, Neda Parmać i Romana Pavliša, a osim The Andrews Sisters, nastali su i kreiraju pod utjecajem ženskog benda The Chordettes, a vole i Ettu James kao i suvremeni londonski bend Puppini Sisters.

Standardi swinga 30-ih i 40-ih godina poput "In The Mood" ili "Boogie Woogie Bugle Boy" već su sastavni dio njihova repertoara, ali trio se nije tu zaustavio nego koketira i sa zvukom ženskih grupa 50-ih i ranih 60-ih godina.

Iza njih je božićni singl i spot "Tiha noć", a široj publici prvi put predstavile su se na projektu grupe Swingers "Božićna ekstravaganca". Osim božićnog singla, u sklopu svjetskog nogometnog prvenstva snimile su singl "Nogometna utakmica", a ove su godine nastupile i na Splitskom festivalu s pjesmom "Haljine ljetne, kratke".

Za sve one koji nisu iz Pule, voditelji Rock Caffea pripremili su novu ponudu - po povoljnoj cijeni može se rezervirati smještaj u Rock Palace Hostelu, uz ostvarivanje deset posto popusta na konzumaciju svih pića u Rock Caffe Pula, te gratis kavu ili čaj u Rock Palace Hostelu (rezervacije na mail: [email protected] ili mob. 099-784-2385). (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter