Gego u spotu otkrio i glumacke sposobnosti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Gego i Picigin bend ispunili su obecanje - napisali su pjesmu posvecenu Mrduji na što u se zarekli nakon lanjskog nastupa na 77. Mrdujskoj regati. Pjesma je premijeru imala na ovogodišnjem Splitskom festivalu, a kako je postala pravi ljetni hit, tako je vesela ekipa odlucila snimiti videoklip, i to pod redateljskom palicom Raula Brzica. Gego je tijekom snimanja otkrio svoje glumacke sposobnosti snašavši se odlicno u ulogama kuhara i indijanskog poglavice.

Spot je prica o kuharu koji 364 dana u godini odraduje isti posao, ali živi za onaj 365. dan, jedan jedini dan kada na startu Mrdujske regate može biti sve što poželi.

Dio spota je sniman u kuhinji hotela Le Meridien Lav, a završni dio spota na regatnom krstašu Eol-X Lea Lemešica. Najveci izazov bio je osigurati mirnu ruku snimatelja tijekom kadrova snimanih s gumenjaka, a za to se svojim manevarskim iskustvom pobrinuo jedrilicar Srdan Dvornik.

Inace, u splitskoj luci gdje se snimao drugi dio spota, samo pola sata prije pocetka snimanja protutnjala je kratka ljetna nevera, stoga je snimateljska ekipa bila okružena mnogobrojnim domacim i stranim nauticarima koji su sa svojih plovila usidrenih u gradskoj luci imali priliku pratiti neuobicajeno dogadanje oko sebe i stvoriti pravi ugodaj Mrdujske regate, najstarije i najvece u Hrvatskoj na kojoj se posljednjih godina na startu u Splitu okupi više od 300 krstaša.


Podijeli: Facebook Twiter