Gego: Na Farmu sam ponio hašiš

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na Farmu sam ponio zalihu hašiša za tri tjedna. Fino sam si to rasporedio po danima. Kad sam izašao, ostalo mi je za još jedan džoint, otkriva Stjepan Barišic Gego. Drogu je, kaže, na farmu prošvercao u carapi. I nije bio jedini koji je to ucinio.
- Ante si je ponio kokaina za tjedan dana. Simona mi je rekla da se dogovorio s cuvarima Farme da mu nakon tog dostavljaju još droge - tvrdi Gego. Ante Gotovac je izašao iz showa nakon šest dana pa je ilegalnu dostavu eventualno mogao koristiti tek u drugom boravku na Farmi.
- Povratak Ante i Simone na Farmu je namještaljka. Za nju su gledatelji možda i glasovali jer je simpaticna, ali pouzdano znam da su 'farmeri' glasovali da se vrati Ante jer im je to naredio Siniša Svilan. Prema njegovoj naredbi, morali su glasovati i da ja izadem, to su mi rekli Mario, Ante i Simona - kaže hvarski "Bob Marley". Namještaljke su razlog njegova odlaska s Farme, a ne to što je ostao bez hašiša.

- Svilan namješta pobjedu Simoni Gotovac. On šuruje s Antom, koji je blesan jer to okolo prica - zakljucuje Gego.Nova TV oštro demantira neistine koje je iznio Stjepan Barišic. Zbog nanošenja štete ugledu Nove TV, direktoru programa Siniši Svilanu i projektu "Farma", Nova planira poduzeti sve pravne mjere. (24 sata)

 


Podijeli: Facebook Twiter