Kliknite i zaposlite se u najboljim restoranima uz podršku portala www.gastroposao.eu, prvog strukovnog internetskog portala za pomoć pri zapošljavanju samo u sektoru ugostiteljstva.
Za karijeru ne postoje granice, pogledajte ponudu novih poslova od Istre, Kvarnera, Dalmacije, Juga Dalmacije, Zagreba, Islanda i Irske…
VRUĆI POSLOVI U UGOSTITELJSTVU
Tara's Lodge Korčula vacancy for the Chef de partie - KORČULA
Excellent opportunity for a young dynamic Chef de Partie to join this venture in a beautiful island on the south Adriatic coast of Croatia.
We are seeking an enthusiastic, hardworking individual, who is passionate about food.
We require The 2 Chef de Partie to complete our brigade. Start date is immediately.
Net Salary: 9.000,00 kn / month
Included in the package:
- Health insurance coverage and meals during your shift.
- Work 6 days per week.
Contract: renewable yearly for the following period
start immediately through end 15 October 2017.
Job Specification:
Running the kitchen without the sous chef and assisting the sous-chef
Responsible for other junior kitchen staff
Managing food storage
Maintain a safe and hygienic kitchen
Maintain a high quality of food and standards at all times
Candidate Specification:
Preparing, cooking and presenting dishes.
Managing and training any demi-chef de parties or commis working with you.
Helping the Sous-chef and Head-chef to develop new dishes and menus.
Ensuring you and your team have high standards of food hygiene and follow the rules of health and safety.
Monitoring portion and waste control to maintain profit margins.
Manage all kitchen health and hygiene and paperwork.
Maintain a high quality of food and standards at all times.
English speaking
KLIKNITE, POGLEDAJTE NATJEČAJ I ZAPOSLITE SE
Restaurant Fjalladýr? – traži 2 iskusna kuhara – ISLAND
Restoran se nalazi na sjevero-istoku Islanda, kapaciteta je oko 80 gostiju, koristimo samo najbolje lokalne namirnice direktno s farme Mö?rudalur koja se nalazi u sklopu objekta. Tim se sastoji od 18 osoba.
Plaća: oko 3.600,00 Eura mjesečno neto za 172 radna sata, plaćeni prekovremeni, smještaj i hrana.
Sezonski posao: od 10.05-10.10. + restoran plaća povratak avionom
KLIKNITE, POGLEDAJTE NATJEČAJ I ZAPOSLITE SE
Lake hotel Egilsstadir traži šefa/sous šefa/chef de partie - ISLAND
Hotel i restoran ima za priorite ambicioznu i odličnu hranu i uslugu, kapaciteta je 50 soba, u timu se nalazi 14 osoba, a u sezoni 36. Kapacitet restorana je 120 gostiju.
Plaća: oko 2.900,00 Eura mjesečno neto za 172 radna sata, plaćeni prekovremeni, smještaj i hrana.
Troškovi prijevoza do Islanda za testiranje pokriva Hotel.
Zapošljavamo: sezona, određeno ili stalni radni odnos.
KLIKNITE, POGLEDAJTE NATJEČAJ I ZAPOSLITE SE
Kopilot traži kuhare (m/ž) - IRSKA
The Draft House Gastro Pub/Strandhill, Sligo:
CHEF DA PARTIE – odgovoran za predjela
23+ godine, 4+ godina staža, radno vrijeme 45 sati tjedno/5 dana u tjednu, obrok, smještaj prosječno 80-90 eura tjedno, mogućnost snalaženja i rada pod pritiskom
Plaća: godišnja plaća 25.000,00 Eura
Gleesons Townhouse & Restaurant/Roscommon, Killarney
SENIOR SOUS CHEF:
23+ godine, iskustvo 4+godine, dobro poznavanje engleskog jezika
Plaća: godišnja plaća 25.000,00 Eura + osiguran smještaj
KLIKNITE, POGLEDAJTE NATJEČAJ I ZAPOSLITE SE
Pizza-bar Diablo – traži pizza-majstora - POREČ
Nezaobilazno mjesto na gastronomskoj karti Poreča uvrstio se pizza-bar Diablo. U prekrasnom ambijentu gosti mogu uživati u fenomenalnoj ponudi jela i vrhunskoj ponudi pića.
Veliki izbor sjajnih pizza koje se peku u krušnoj peći, a na meniju se mogu pronaći i razna jela s roštilja, te nekoliko vrsti tjestenine.
Tražimo pizza-majstora (m/ž)
- smjenski rad
- zaposlenje kroz cijelu godinu
- SSS ili srednja strukovna škola
- radno iskustvo 5-10 godina
- poznavanje pripreme pizza i tjestenina
Plaća: prema dogovoru, mogućnost stalnog zaposlenja
KLIKNITE, POGLEDAJTE NATJEČAJ I ZAPOSLITE SE
Konoba Barba Danilo – traži slastičara – ROVINJ
Barba Danilo je danas “aktivan” umirovljenik, a u svojih je50 godina radnog staža u rovinjskom ugostiteljstvu ostavio dubok trag. Svoj je ugostiteljski put započeo u hotelu “Istra” na Crvenom otoku
pored Rovinja još davne 1964. te je odlučio svoju karijeru nastaviti u ugostiteljstvu. Dobar dio iste je proveo u tadašnjem Jadran-turistu (današnjoj Maistri) a 1994 je otvorio svoj prvi privatni restoran…
Tražimo slastičara u restoranu/konobi
- kreativnu, marljivu i samostalnu osobu za pripremu slastica. Nudimo zanimljivo radno okruženje i mogućnost napredovanja. Samoinicijativa i kreativnost su prednosti kod kandidata.
- zaposlenje na određeno vrijeme
- područje rada: slastičar
- SSS, pripravnik ili s radnim iskustvom
- rad u jednoj smjeni – mogućnost rada samo u jutarnjoj
Plaća: prema dogovoru
KLIKNITE, POGLEDAJTE NATJEČAJ I ZAPOSLITE SE
L'insolito restoran i pizzeria – traži kuhara i pizzajola (m/ž) - POREČ
U ugodnom ambijentu u centru Poreča, svaki gost naći će nešto za sebe. Nudimo uvijek svježe riblja i mesna jela, istrarske specijalitete, razne tjestenine i pizze, odlična vina iz obiteljskog podruma.
Tražimo kuhara i pizzajola (m/ž)
Tražimo iskusnog kuhara i pizzajola za rad u a la carte restoranu i pizzeriji. Potrebno je iskustvo u radu s jelima od ribe, mesa, školjaka, te rižota i tjestenina.
- Lokacija: Poreč (Istra)
- Kuhar i pizzajol s iskustvom 3-5 godina
- SSS ili strukovna škola
- Smjenski rad, zapošljavanje na neodređeno vrijeme
- Mogućnost samostalnog vođenja kuhinje
Plaća: po dogovoru