Gascoigne završio u bolnici

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dva dana nakon što je priveden zbog napada na službenu osobu na željezničkoj postaji u Stevenageu, legendarni engleski nogometaš Paul Gascoigne (46) završio je u bolnici nakon što se u alkoholiziranom stanju srušio ispred jednog londonskog hotela.

Gascoigne je snimljen kako gotovo bez svijesti leži ispred hotela s dvije boce gina u džepu. Šokirani djelatnici hotela pozvali su hitnu pomoć koja ga je odvela u bolnicu. Prijatelji jednog od najboljih engleskih nogometaša svih vremena strahuju kako "Gazzi više nema pomoći i kako bi u idućih nekoliko tjedana mogao umrijeti".

"Paul se uništava alkoholom. Situacija je kritična, bojim se kako Gazza živi posljednje dane. Nećemo se predati, borimo se za njega, no čini mi se kako se predao," kazao je bivši engleski reprezentativac u kriketu i jedan od njegovih najbližih prijatelja Ronnie Irani.

Obitelj i prijatelji već ga tjednima pokušavaju nagovoriti da se vrati u neku od klinika za liječenje od alkohola, no bezuspješno.

"Jučer se trebao pojaviti u klinici u Bournemouthu, no umjesto toga otputovao je u London i tamo se opija do smrti", otkrio je jedan njegov prijatelj.

"Gazza" je prošlog tjedna uhićen zbog fizičkog napada na svoju suprugu Sheryl i redara na željezničkoj stanici u Stevenageu. Nakon ovog incidenta proveo je 12 sati u policijskoj postaji, a onda je pušten uz jamčevinu. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter