Garantiramo dobar provod i rock 'n' roll

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U ime clanova Moto kluba Black Point jucer je u Rock Caffeu tajnik Ognjen Zenzerovic predstavio program treceg Winter partyja, koji ce se održati u subotu s pocetkom u 20 sati u bivšoj vojarni Svetica u Šišanu. Nastupit ce Monah i VIS The Thunderbirds iz Pule te Kula iz Cakovca, a nakon ponoci slijedi striptiz.

Ulaz je kao i uvijek slobodan, a posjetitelje na ulazu ceka i besplatno pice dobrodošlice - jedna medenica. Organizatori ocekuju dobru posjecenost jer se radi o medunarodnom susretu motorista na kojem bi se trebali pojaviti clanovi 30-ak klubova iz Hrvatske, Slovenije i Austrije, kao i ostalih inozemnih motoklubova. Manifestacija ce se održati u drvenom hangaru koji ce biti grijan, a Zenzerovic napominje i da ima zanimljivu arhitekturu.

Onima koji ne žele voziti može se naci i privatni smještaj u Šišanu, za što treba nazvati Zenzerovica, ili informacije potražiti na web stranicama kluba. Ako netko baš zapne, ima mogucnost i kampiranja. Osiguran je i parking za sve posjetitelje.

Kako je podsjetio Zenzerovic, klub je osnovan 2004., otkad organiziraju ljetne susrete, a ove zimske u zadnje tri godine. Imaju 15 clanova iz Pule i okolice. Osim redovnih aktivnosti, koje ukljucuju posjecivanje motosusreta u Istri te ostatku Hrvatske i Europe, bave se održavanjem Svetice jer su od Opcine Šišan u ovom kompleksu dobili na korištenje jednu prostoriju. Sudjeluju i u svim vecim humanitarnim akcijama u gradu, kao i u donaciji dijela opreme za vrtic u Šišanu. Predsjednik kluba je Vladimir Vošten.

"Svima garantiramo dobar provod, rock 'n' roll i jeftinu cugu", obecao je Zenzerovic. One koji ne znaju gdje se Svetica nalazi, od Pule do mjesta dogadaja vodit ce putokazi kricavo zelene boje s natpisom "Biker".


Podijeli: Facebook Twiter