Galižanka prošla kroz crveno i srušila motociklista

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se nešto prije 16 sati dogodila na semaforiziranom raskrižju Stankovićeve i Vukovarske ulice u Puli. Policijskim očevidom utvrđeno je da je u 15.55 sati sudar na raskrižju Stankovićeve i Vukovarske ulice izazvala 25-godišnjakinja iz Galižane koja je renaultom clio vozeći Stankovićevom prošla raskrižjem dok je za vozila na Stankovićevoj bilo crveno svjetlo na semaforu.

U samom raskrižju udarila je u motocikl suzuki pulskih oznaka kojim je iz Vukovarske na glavnu cestu, budući da mu je bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu, upravljao 34-godišnji Puljanin. Nakon sudara motociklist je pao zajedno s motorom i zadobio teške tjelesne ozljede dok je vozačica clia lakše ozlijeđena, no oboje su zadržani u pulskoj Općoj bolnici.

Zbog očevida prometne nesreće Stankovićeva je bila zatvorena za sav promet od raskrižja sa Zadarskom do raskrižja s Karlovačkom ulicom sve do 17 sati. Nijedan od sudionika nesreće nije bio pod utjecajem alkohola i motociklist je koristio zaštitnu kacigu.

U Stankovićevoj ulici, odnosno na raskrižju s Vukovarskom, ali i Zadarskom ulicom nesreće su prilično učestale. Sudari se događaju uglavnom jer netko od vozača zanemari crveno svjetlo na semaforu i projuri kroz raskrižje. (M. KOŠTA, snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter