Galižana: U prometnoj nesreći poginuo 20-godišnjak

Prometna nesreća na cesti Galižana - Vodnjan (N. LAZAREVIĆ)
Prometna nesreća na cesti Galižana - Vodnjan (N. LAZAREVIĆ)

U prometnoj nesreći koja se desila u petak oko 22.30 sati na cesti Galižana - Vodnjan, jedna muška osoba je poginula, a druga je ozlijeđena.

Prema dosadašnjim informacijama iz policije, još uvijek nije utvrđeno tko je upravljao automobilom. U stravičnoj nesreći je poginuo 20-godišnjak, dok je lakše tjelesne ozljede zadobio 21-godišnjak.

Sinoć, za vrijeme očevida Prometne policije i zamjenice općinskog državnog odvjetnika, saznali smo da se vozilo Hyundai pulskih registarskih oznaka kretalo iz smjera Vodnjana prema Galižani te je najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine došlo do njegovog zanošenja uz desni rub ceste te prevrtanja.

Na mjesto nesreće prije policije je došla Hitna pomoć koja je ozlijeđenu osobu odvezla u pulsku Opću bolnicu, a vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe iz Pule osiguravali su mjesto nesreće. Tragična prometna nesreća dogodila se na oko kilometar prije ulaska u naselje Galižana iz smjera Vodnjana. Vozilo Hyundai je odvezlo vučna služba. (S. B. I., snimio N. LAZAREVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter