Galicu je Cuccurin odgovorio mailom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Reagirajuci na tekst u Glasu Istre, koji je potpisao glavni urednik g. Ranko Borovecki, željeli bismo istaknuti nekoliko pogrešaka koji se pojavljuju u clanku, a koje, po našem mišljenju, znacajno mijenjaju smisao teksta.

Nije tocno da na poruke g. Galica nije odgovoreno, g. Galic je poslao e-mail s nizom pitanja u petak, 10. lipnja, u 11.47 sati, a na njegov upit je odgovoreno iz ureda g. Cuccurina u petak, 10. lipnja, u 14.08 sati, dakle dva sata i dvadeset minuta nakon što je poruka stigla i gotovo šest sati prije pocetka skupštine Ladonje, te je g. Galic imao više nego dovoljno prilika e-mail procitati.

Organizirana sacekuša ispred mjesta održavanja skupštine udruge Ladonja da bi se postavila pitanja navedena u mail poruci vidljivo govori o namjeri g. Galica. Tim više što u vašem clanku nema više govora o navodnim masnicama koje je g. Galic pokazao ekipi HTV-a u trecem Dnevniku u petak, jer je ocito da ih je obojio prije susreta s g. Cuccurinom.

Višekratne pozive i SMS poruke koji su uslijedili prema g. Cuccurinu okarakterizirali smo kao uznemiravajuce, a ne kao prijetnje.

Ponavljamo još jednom da je vidljivo da je g. Galic dobio e-mail nekoliko sati prije održavanja skupštine, a da na nju nije bio pozvan, stojimo i dalje do toga da je reakcija g. Cuccurina bila isprovocirana. Javna rijec nosi sa sobom i odgovornost. G. Cuccurin preuzeo je odgovornost i ispricao se za izreceno, pa tako smatramo da i gospodin Galic, a i Glas Istre trebaju preuzeti odgovornost za javnu rijec zbog javnosti kojoj se obracaju: ali i odgovornost da istinito i cjelovito izvijeste nas citatelje. (Ladonja)


Podijeli: Facebook Twiter