Galatasaray otpustio Terima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Turski nogometni prvak Galatasaray otpustio je trenera Fatiha Terima (60), nakon što je iskusni stručnjak odbio potpisati novi dvogodišnji ugovor koji mu je ponuđen.

"Prvo i osnovno, naš Upravni odbor zadužen je za zaštitu vrijednosti koje promiče ovaj klub i prenašanje istih na buduće generacije. Dio te odgovornosti je i zaštita daljnjeg propadanja našeg društva. Stoga smo raskinuli ugovor s gospodinom Terimom", piše u klupskom priopćenju.

Osim što je bio trener Galatasaraya, Terim je od prošloga mjeseca obnašao i dužnost turskog izbornika u završnom dijelu kvalifikacija za odlazak na svjetsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Brazilu.

Galatasaray je trenutačno 10. na ljestvici turskog prvenstva sa šest bodova iz četiri kola, ali kako je u nedjelju zbog izgleda navijača Besiktasa prekinut susret Besiktas - Galatasaray pri rezultatu 1:2 u sudačkoj nadoknadi, za očekivati je da će taj dvoboj biti registriran pobjedom Galatasaraya, kojom bi se momčad probila na četvrto mjesto s devet bodova, tri manje od vodećeg trojca Besiktasa, Fenerbahcea i Rizespora. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter