Galantis i Far East Movement nova live pojačanja festivala MTV SummerBlast

Far East Movement
Far East Movement

Dva nova jaka imena najavljena su za festival MTV SummerBlast koji će održati u Poreču a to su Galantis i Far East Movement koji za posjetitelje spremaju ekskluzivne nastupe uživo te Jonas Blue i Mike Perry glazbenici su koji će se 25. i 26. kolovoza 2017. na atraktivnoj pozornici poreče Peškere pridružiti već najavljenim svjetskim hit makerima Dimitriju Vegasu & Likeu Mikeu, Oliveru Heldensu, Dukeu Dumontu, Tinieju Tempahu te dvojcu R3wire & Varski. Organizatori obećavaju još jednu veliku svjetsku ekskluzivu koju će objaviti idući četvrtak.

Švedski DJ dvojac Galantis za porečku publiku sprema pravi live spektakl, a njihova popularnost ovogodišnjih headlinera strelovito raste nakon svakog koncerta zahvaljujući zaraznoj energiji koju šire na svojim nastupima. Hitovi "Runaway" i "No Money" imaju više od 500 miljuna pregleda na YouTubeu, a Christian Karlsson i Linus Eklöw, koji se kriju iza imena Galantis, mogu se pohvaliti i s dvije nominacije za Grammy. Electric Daisy Carnival, Coachella, Ultra Music Festival, Lollapalooza samo su neki od festivala na kojima su imali prilike nastupiti, a mogu se pohvaliti i sa suradnjom s Madonnom, Kylie Minogue, Katy Perry i Britney Spears s kojom je Christian osvojio Grammy za suradnju na pjesmi "Toxic".

Povratnik na veliku ljetnu pozornicu festivala MTV SummerBlast je i londonski glazbenik Jonas Blue koji je nakon debitantskog singla Fast Car prodanog u više od šest milijuna primjeraka, osvojio obožavatelje diljem svijeta pjesmama "Perfect Strangers" i "By Your Side". Nominiran za nagrade MTV EMA i BRIT Award vrlo je brzo zauzeo zavidnu poziciju na svjetskoj glazbenoj sceni.

Švedski DJ i producent Mike Perry je globalnim dance hitom "The Ocean" prouzročio nezapamćeni val na glazbenoj sceni s više od 375 milijuna Spotify pregleda. Ovaj strastveni ljubitelj glazbe od djetinjstva, ubrzo je postao nezaobilazna zvijezda mnogih festivala poput Summerbursta, Tommorowlanda i mnogih drugih, a može se pohvaliti i rasprodanim klupskim nastupima diljem Europe.

Na porečku pozornicu stiže još jedna live senzacija. Hip-hop i dance trio Far East Movement dolazi iz Los Angelesa, a publici najavljuju nezapamćeni show uz najveće ljetne hitove s najnovijeg albuma koji se stilom naslanja na njihov mega hit "Like a G6" koji ima više od 150 milijuna pregleda na YouTubeu. "Turn Up the Love" i "Freal Luv" su samo neke od pjesama koje su im donijele status nezaobilaznih dance zvijezda na festivalima kao što su Ultra Music Festival i Electric Daisy Carnival, a tijekom karijere surađivali su s renomiranim glazbenicima kao što su Afrojack, Skrillex i Diplo.

U prodaji se nalazi ograničena količina tzv. earlybird dvodnevnih festivalskih ulaznica koje se mogu još kratko vrijeme kupiti po cijeni od 399 kuna, a nakon toga ulaznice će se moći kupiti po regularnoj cijeni od 499 kuna putem službenih stranica www.mtvsummerblast.com te na prodajnim mjestima Ticketshopa i Eventima.

Festival Poreč Open Air će na brojnim gradskim lokacijama Porečanima i turistima ponuditi više od sto događanja različitog karaktera, a MTV SummerBlast uvest će Poreč u spektakularnu završnicu ljetne sezone. Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici www.mtvsummerblast.com, na službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu. (Priredio M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter