Gala koncert Night Expressa u Pazinu

Night Express
Night Express

Svi koji se u nedjelju 8. ožujka odluče doći u Pazin u Spomen domu će, s početkom u 20 sati, moći uživati u jedinstvenom izdanju popularne pulske grupe Night Express.

"Pripremamo nešto posebno, publika će nas moći vidjeti u drugačijem izdanju, bit će to za nas i za publiku posebno iskustvo", rekao je na konferenciji za novinare Loris Zupanc, bubnjar Night Expressa.

Za bend će biti novina i to što će publika sjediti, nastavlja Zupanc, dodajući kako će svi koji to požele, naravno, moći i zaplesati. Repertoar će, naglašava, biti prilagođen ambijentu i ženama, jer se koncert održava u povodu Dana žena.

"Možda smo ga trebali nazvati Ženama s ljubavlju, ali to je to", ističe Zupanc. Ovo je Night Expressu prvi ovakav koncert, pa će iskustvo poslužiti kao pilot projekt za neka slična događanja u budućnosti.

"Drago nam je da se to događa u Srcu Istre u Spomen domu u centru Pazina. Volimo Pazin", napominje Zupanc. Bend će izvoditi autorske pjesme i neke prilagođene, a najavljuju i iznenađenja koje Zupanc ne želi otkriti. Zato poziva publiku da dođe pogledati što se to u Pazinu sprema. Cijeli će se koncert snimati GoPro kamerama, a najuspjeliji kadrovi objavit će se kao live DVD. Zupanc kaže kako će svi koji dođu na pazinski koncert Night Expressa uz ulaznicu dobiti i njihov DVD, dvostruki audio i video, snimljen lani u rujnu na festivalu u Boćarskom domu u Pazinu.

U ime organizatora Pučkog otvorenog učilišta u Pazinu ravnatelj Učilišta Darko Tumpić, dodaje kako je gala koncert Night Expressa šlag na torti događanja u povodu Dana žena u Pazinu.

Ulaznice za gala koncert "Night express" već su u prodaji, za muškarce je cijena 40 kuna, a za žene 20 kuna, napominje Tumpić. (M. RIMANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter