Gaga i Bieber na klik do milijardu pregleda

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Lady Gaga i Justin Bieber približavaju se novom rekordu u glazbenoj industriji. Naime, njihovi ce spotovi uskoro imati više od milijardu pregleda na YouTubeu, izvijestio je magazin Billboard.

Prema rijecima Davida Bircha, direktora za komunikacije agencije TubeMogul, Lady Gaga mogla bi imati više od milijardu pregleda do 20. listopada, dok bi Bieber rekord mogao oboriti oko 1. studenoga.



Spotove slavne pjevacice, koja šokira izgledom, ali oduševljava glazbom, korisnici YouTubea pregledaju prosjecno 1,8 milijuna puta dnevno, pokazale su analize.

Takoder, podaci pokazuju da je Justin Bieber tinejdžerska zvijezda u usponu i na YouTubeu. Naime, posljednjih mjeseci sve više korisnika pregledava njegove spotove.

Analize TubeMogula pokazale su da su tijekom rujna videospotovi Justina Biebera pregledani prosjecno 3,7 milijuna puta dnevno. Pretpostavlja se da ce Lady Gaga prva oboriti rekord, no iz TubeMogula isticu da su spotovi mladog Biebera sve gledaniji.



Inace, izvodac koji se nalazi na trecem mjestu je preminuli kralj popa Michael Jackson, s više od 600 milijuna pregleda na servisu YouTube.

Bieberovi spotovi za pjesme "Baby", "Never Let You Go" i "Never Say Never" su medu najgledanijim ikada, kao i spotovi "Bad Romance", "Just Dance", "Alejandro" i "Telephone" Lady Gage.


Podijeli: Facebook Twiter