Gayet u New Yorku: Moj privatni život samo je moj

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Francuska glumica Julie Gayet izbjegla je u subotu u New Yorku pitanje novinara koji je želio doznati pojedinosti njezina odnosa s francuskim predsjednikom Francoisom Hollandeom, o čemu se doznalo u siječnju iz časopisa Closer.

- Moj privatni život samo je moj, odgovorila je odlučno Gayet novinaru tijekom panel rasprave o njezinu dokumentarnom filmu "Cineast(e)s" predstavljenom publici na Manhattanu pod pokroviteljstvom Francuske alijanse i pod nazivom Rendez-Vous with French Cinema.

Glumica je onamo pozvana u povodu obilježavanja Međunarodnog dana žena gdje je otvorila večer organiziranu u čast redateljica s obiju strana Atlantika. Predstavila je svoj dokumentarni film ostvaren u suradnji s glumcem Mathieuom Bussonom u kojemu se govori o ulozi žena u filmu iz perspektive 20 afirmiranih francuskih redateljica.

Sudionici rasprave zvižducima su popratili novinarsko pitanje o Gayetinu privatnom životu, a obožavatelji su pljeskom nagradili njezinu odlučnost da na njega ne odgovori. "Ja sam OK. Samo sam malo umorna nakon putovanja", odgovorila je.

Gayet je tužila časopis Closer u vlasništvu udruge Mondadori France zbog objavljivanja fotografije na kojoj je s francuskim predsjednikom Hollandeom. Traži 50.000 eura odštete te još 4.000 eura za troškove sudskog procesa. Zahtijeva i da se preko polovine naslovnice Closera objavi demanti informacija objavljenih u tome časopisu. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter