Gadgeti za macke ili novi život starih stvari

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dati novi izgled, ali i novi život starim, odbacenim stvarima, misija je bracnog para Miles i Aimee Harrison ciji su otkaceni predmeti poznati pod nazivom Atomic Attic. Istina je da njihova nastojanja nisu revolucionarna, odnosno da je danas takav oblik recikliranja gotovo postao trend, no ono što ih uvelike izdvaja od drugih jest cinjenica da njihovi proizvodi moraju podjednako oduševiti i ljude i macke.



Naime, Atomic Attic se gotovo specijalizirao za macke, odnosno bracni par Harrison sve je proizvode osmislio i izradio inspiriran mackama, no nema sumnje da bi se i psi rado odmorili na njihovim zanimljivim ležajevima ili pak pojeli štogod iz neobicnih zdjelica.

Osim izbirljivih ljubimaca, sitnice s oznakom Atomic Attica namijenjene su i svim onim vlasnicima kucnih ljubimaca koji neizostavne potrepštine za svoje ljubimce na najbolji moguci nacin pokušavaju uklopiti u svoj životni prostor.

Naime, nema sumnje da ce ležaj napravljen od staroga televizora, ili pak staroga kovcega, baš kao i zdjelice za hranu "uklopljene" u videorekorder ili putnu kozmeticku torbicu biti zapravo detalji koji ce interijeru dati poseban "štih".



Kako je otkrila sama Aimee Harrison, ona je za sebe oduvijek govorila da voli macke, no prava ljubav prema tim umiljatim stvorenjima razvila se kada se njezin suprug Miles u zajednicki stan uselio sa svojom ljubimicom koju je tretirao poput kceri. Ubrzo je i Aimee prihvatila njegov obrazac ponašanja, a njihovu ljubav i brigu prema mackama nisu ugrozila ni vlastita djeca pa tako i danas macke predstavljaju ravnopravne clanove obitelji.

Imajuci sve to umu, zapravo nimalo ne cudi da Aimee i Miles podjednaku važnost pridaju i dizajnu i funkcionalnosti. Naime, svi njihovi proizvodi su istovremeno i lijepi i prakticni pa tako, primjerice, zanimljivi ležajevi napravljeni od starih putnih kovcega imaju udobne jastuke koje je lako skinuti i oprati.


Podijeli: Facebook Twiter