Gabrielle, Urban i odlična ATP atmosfera


Prvi hrvatski koncert britanske soul dive Gabrielle pratile su sinoć u Umagu tisuće posjetitelja ATP Party Nightsa. Nakon što je na stadionu završio posljednji meč za tu večer, u ATP dance areni počela je zabava.

Čak i mlađe generacije pokazale su da znaju hitove ove glazbene dive počevši od "Dreams" kojim se vinula na vrh svjetskih glazbenih ljestvica devedesetih godina, ali i pjesama koje su postale klasici "Walk On By", "Give Me a Little More Time", "Going Nowhere". Soul diva publici je otkrila da će joj novi album svjetlo dana ugledati krajem godine.

Vjerna publika pratila je nešto ranije te večeri unplugged koncert Damira Urbana i njegovog benda. U opuštajućoj atmosferi ATP loungea Urban je održao intimni koncert, hipnotičkog zvuka i eterične atmosfere kojim je publiku proveo kroz sve etape svoje karijere.

Usprkos vrućini subotnji je dan na ATP-u bio pun dobrih vibracija, a cijeloga su se dana oko stadiona slijevale rijeke ljudi. Najuzbudljivije je bilo navečer zbog mečeva zbog kojih se tražila karata više, a mnogi koji nisu uspjeli na stadion meč su gledali sa velikih ekrana u zoni. Drugi su se pak opustili uz istarska vina ili večeru na Istria Gourmet Festivalu.

Živo je bilo sve do svitanja, a vreva ljudi, zanimljivi programi i dobra atmosfera učinili su da Umag živi punim plućima poput pravog svjetskog turističkog središta. (V. HABEREITER, snimio M. MIJOŠEK) 


Podijeli: Facebook Twiter