Gabi iz Nole u ulozi manekenke

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pod motom "Budite zvijezda na vašem vjencanju" pjevacica grupe Nola Gabrijela Galant Jelenic okušala se u ulozi manekenke za potrebe snimanja plakata predstojeceg Festivala vjencanja "Tijara 2011" koji ce se u organizaciji modne udruge Tijara održati 29. i 30. sijecnja u poreckoj dvorani Veli Jože.

Postavši time zaštitno lice festivala, Gabi je za potrebe snimanja odjenula haljinu ukrašenu Swarovski kristalima Salona vjencanica "Biba" te time najavila i nagradnu igru "Na sedmom nebu" koja ce posjetiteljima festivala omoguciti besplatno osvajanje najma cetiri vjencanice iz snova.

- Ovo je prvi put da sam se okušala u tako necemu, kao manekenka. Bilo mi je ugodno iskustvo jer je fotografkinja Orjeta Bartolic u pulskom studiju Matrix bila susretljiva i profesionalna. Jedinstven je doživljaj nositi haljinu ukrašenu Swarovski kristalima, kazala je pjevacica Nole. Kad se ona udavala, kaže, nosila je vrlo jednostavnu bijelu haljinu koju je sama osmislila.

Predstojeci porecki Festival vjencanja zamišljen je kao izložbeni interaktivni prostor gdje ce se razne usluge za vjencanje ponuditi na 1.200 cetvornih metara. Ulaz na sve dogadaje je slobodan, a tijekom trajanja festivala posjetitelji ce imati prilike vidjeti brojne modne revije vecernjih haljina, haljina za djecu te, naravno, vjencanica koje ce za tu priliku odjenuti 70 manekenki.

Glavna modna revija naziva "Wedding Fever" održat ce se 29. sijecnja, a u cjelodnevnom programu posjetitelji ce imati prilike poslušati i glazbene blokove bendova za vjencanja, zaplesati s plesnim instruktorima, polaziti radionice za mladence o pripremi vjencanja, pogledati fotoperformanse, nauciti kako se najbolje našminkati, koja im frizura najbolje pristaje te vidjeti brojne druge sadržaje.


Podijeli: Facebook Twiter