Frontalni sudar na cesti Poreč - Tar

Zbirka oružja na katu Malih vrata
Zbirka oružja na katu Malih vrata

U prometnoj nesreći na cesti Poreč - Tar danas oko 14 sati jedna osoba je ozlijeđena. Radi očevida je bila cesta zatvorena za sav promet na potezu od rotora kod Červara do Tara, a vozila su preusmjeravana kroz Vabrigu.

Prema neslužbenim informacijama je vozačica automobila Citroen Xara, pulskih oznaka, nakon sudara sa Citroenom Jumpy njemačkih oznaka prebačena u pulsku Opću bolnicu na liječenje. Dinamika nesreće za vrijeme očevida nije bila poznata, kao ni koji je od vozača prešao preko suprotnog kolničkog traka te se frontalno sudario sa vozilom iz suprotnog smjera. Prema onome što se dalo zaključiti na terenu je da je Xara dolazila iz Tara prema Poreču, a Jumpy iz Poreča. Navodno je vozačica bila sama u automobilu, a u kombiju ih je bilo petero i svi su prošli bez ozljeda. Citroen Xara je od siline udarca izbačen van kolnika, a kombi je ostao zabijen u nju. Na mjestu gdje se desila nesreća nije bilo posebnih tragova kočenja.

Porečka policija je odmah po osiguranju mjesta nesreće počela s očevidom, dok su porečki vatrogasci nadzirali da ne dođe do zapaljenja nekog vozila. Više informacija po okončanju policijskog očevida. (Napisao i snimio Mateo SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter