Fritaja od 2.010 jaja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Najveca božicna fritaja u Hrvatskoj bit ce priredena u cuvenoj buzetskoj tavi u subotu, 26. prosinca, na pulskom trgu Portarata, a priprema fritaje pocinje u 10 sati.

Kulinarski meštar Budimir Žižovic Žižo i Franko Mocko vodit ce kuharsku ekipu Rock caffea u razbijanju 2.010 jaja te njihovu friganju s 50 kilograma domacih kobasica u tavi promjera dva i pol metra, a jelo ce biti zacinjeno tartufima.

Domovima za stare i nemocne bit ce poklonjeno 300 porcija fritaje, a za sve ostale zainteresirane cijena porcije je 15 kuna. Za zabavu okupljenih pobrinut ce se i Night express band te Dean Bakic.

Bonovi od kupljene fritaje istovremeno ce na kraju degustacije biti i lutrijski brojevi, a sretnici mogu ocekivati slasne jestive božicne darove. Organizator je agencija Avenue, a pokrovitelj Grad.


Podijeli: Facebook Twiter