Franko Krajcar i Indivia oduševili Toskance

Grupa Indivia u gradu Montelupo Fiorentino u Toscani
Grupa Indivia u gradu Montelupo Fiorentino u Toscani

Grupa Indivia, predvođena Frankom Krajcarom, prvi je put nastupila u gradiću Montelupo Fiorentino u Toscani. Nakon Portugala i Španjolske lani i preklani, ove su godine imali samostalni koncert u ovoj predivnoj talijanskoj regiji, a sve to u sklopu festivala "Sete sois sete luas". Kako kažu, bila je to lijepa avantura i još jedna prilika za predstavljanje istarskog izričaja u svijetu.

- Publika nas je jako lijepo prihvatila na dvosatnom koncertu. Odmah smo opet pozvani u Toscanu, 19. srpnja, u grad Pontederu, tako da za mjesec dana opet putujemo onamo. Organizator festivala Marko Abbondanza također je bio na koncertu, pa smo s njim dogovorili još jedan nastup u Italiji, i to na Siciliji, u amfiteatru u Palermu, vjerojatno najljepšoj pozornici na festivalu, a to će biti početkom kolovoza. Također, napravljen je plan za jesen i za još neke destinacije u sklopu festivala, rekao je Krajcar.

- Jedina nepogodnost, uvjetno rečeno, bio je zemljotres od 4.5 stupnjeva po Richteru, baš na dan koncerta u Montelupu, poslijepodne, ali nismo ništa osjetili, jer smo u to vrijeme imali dosta glasne tonske probe pa smo tek kasnije saznali, kaže Krajcar. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter