Franka snimila prvi spot

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Franka Batelic, mlada i uspješna pjevacica iz Rapca, na nekoliko je lokacija u Zagrebu snimala svoj prvi spot, i to za pjesmu "Možda volim te". Rijec je o simpaticnoj pjesmi s kojom ce Franka nastupiti na ovogodišnjem, 14. hrvatskom radijskom festivalu koji se od 28. do 30. svibnja održava u Opatiji. Glazbu za ovu pjesmu napisali su Boris ?urdevic i Miro Buljan, tekst potpisuje Nenad Nincevic, a aranžman Boris ?urdevic.
- Jako sam sretna što i ovaj put imam priliku stati na pozornicu najjaceg festivala u Hrvatskoj. Pjesma je zarazno simpaticna i meni jako draga. Posebno zato što je cvršca, sa zanimljivim gitarskim dionicama, rekla je nedavno za naš list Franka i dodala: "Hvala mojoj vjernoj publici, nadam se da ih necu razocarati, jer za nastup sam ponovno pripremila iznenadenje". Podsjetimo, Franka je prvi znacajniji uspjeh, nakon pobjede u talent emisiji "Showtime", postigla upravo lani na HRF-u gdje je nastupila s pjesmom "Ruža u kamenu" gdje je kao debitantica osvojila jednu od nagrada. Kasnije je ta pjesma pobijedila i na OGAE Song natjecanju, europskom izboru za najbolju pjesmu koji organizira OGAE - mreža fan klubova ljubitelja Eurosonga. Time je naša zemlja prvi put izborila pobjedu na ovom natjecanju koje se održava od 1986. godine.
O znacaju te pobjede dovoljno govori cinjenica da je tada Franka, izmedu ostalog, iza sebe ostavila svjetski poznati boy band Take That koji je predstavljao Veliku Britaniju s pjesmom "Rule the world".


Podijeli: Facebook Twiter