Franka ponovno na OGAE Song Contestu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon dvotjednog glasovanja, hrvatski fanovi Eurosonga po drugi put su izabrali Franku Batelic za predstavnicu na medunarodnom OGAE Song Contestu, svojevrsnom pandanu Eurovizije. Na ovom festivalu bira se najbolja pjesma prema izboru fanova Eurosonga iz cijele Europe, a upravo su oni prošle godine najviše bodova dodijelili Franki za pjesmu "Ruža u kamenu". Zahvaljujuci toj pobjedi, Hrvatska je ove godine i domacin natjecanja.

- Neizmjerno sam zahvalna svim ljubiteljima Eurosonga i njihovoj organizaciji što su me drugi put zaredom izabrali da predstavljam Hrvatsku na tom natjecanju. Još sam sretnija što cu predstavljati Hrvatsku na natjecanju kojem smo ove godine domacini, porucila je Franka i zahvalila se fanovima koji su joj velika potpora u karijeri.

Franka ce Hrvatsku ove godine predstavljati s pjesmom koju je izvela 14. hrvatskom radijskom festivalu "Možda volim te". Tijekom glasovanja medu hrvatskim fanovima, Franka je s osvojenih 115 bodova iza sebe ostavila Coloniju, Natali Dizdar, Josipu Lisac, Lanu Jurcevic, Giuliana, E.T. i druge.


Podijeli: Facebook Twiter