Franjić, Istra 1961: Možda se vratim za tjedan dana

Petar Franjić (M. MIJOŠEK)
Petar Franjić (M. MIJOŠEK)

U situaciji kad dobar dio igrača još nije posve spreman za napore svih 90 minuta, jedan bi igrač, da je zdrav, itekako dobro došao treneru Pamiću. Riječ je o Petru Franjiću koji zbog bolesti neće još neko vrijeme trenirati sa suigračima. Dobili smo ga telefonski u Zagrebu.

- Bio sam osam dana u Puli u bolnici i napravio sve pretrage, jer se sumnjalo da su moji problemi vezani za salmonelu ili neku crijevnu zarazu - rekao je Franjić. - Svi su nalazi bili uredni, pa sam u nedjelju otišao u Zagreb i sad radim daljnje pretrage kako bi se konačno ustanovilo zašto sam četiri dana imao temperaturu i želučane tegobe. Ukoliko i sad bude sve u redu, nadam se da bih se već za tjedan dana mogao vratiti u Pulu i krenuti s treninzima. No, sad sam oprezniji, jer sam prvi put prerano krenuo s treninzima i odigrao onih pola sata protiv Dinama, pa mi se vratila bolest zbog koje sam preskočio dio pripremnog razdoblja.

Iako trenutno "juri po bolnicama", Franjić je u stalnom kontaktu sa suigračima i upravom kluba.

- Čujemo se stalno. Gledao sam susret s Lokomotivom i nadam se da će moji suigrači ostvariti povoljan rezultat u subotu u Koprivnici. Kvalitete imamo, igrači koji su nedavno stigli u klub su prava pojačanja i očekujem da ćemo vrlo brzo nastaviti s jesenskim igrama i uspjesima - dodao je krilni napadač Puljana, jedan od četvorice koji su dosad postigli po pet pogodaka. (R. C.)


Podijeli: Facebook Twiter