Francuski Mahom Dub i grčki Fleck u Puli


Nakon Adoo Bday partija prošlog vikenda, program na štinjanskoj tvrđavi Punta Christo nastavlja se sutra navečer partyjem pod nazivom "Rumble in the fort". Počinje u petak u 22 sata, a završava u subotu u 6 sati. Na dvije pozornice glazba će dopirati iz dva ručno rađena istarska sound systema, uz dva live acta i artiste iz čak pet različitih država.

Na 'Dub flooru' iz Francuske nam stiže velikan žanra, dobro poznati Mahom Dub, koji je zajedno s Panda Dubom napravio malu revoluciju u svom žanru. Iz Italije stižu Wicked and Bonny u pratnji MC-ija Kali Greena iz Berlina. Ugostit će ih domaćin Munchies Sound System.

Na 'jungle/drum&bass flooru' stiže Fleck, grčki jungle majstor koji godinama nastupa po cjeloj Europi, ponajviše u Engleskoj, u kojoj je član Serial Killaz ekipe. Tu je i Talijan koji ima prebivalište u Londonu, Qua Rush, producent, DJ, i drum&bass fanatik, a nastupit će i domaćini Arboretum Kolektiv iz Pule. Za zvuk je na ovom flooru zadužen Vibrations Addict Soundsystem, originalni istarski sound iz Sutivanca. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter