Francuska: Djevojčice preživjele ubojstva

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Četverogodišnja djevojčica pronađena je u automobilu britanske registracije u Francuskoj, u vozilu u kojem su osam sati ranije nađena tri tijela, priopćila je francuska policija. Djevojčica se naime skrivala u automobilu, ispod jednog od tijela i nije se pomicala punih osam sati. Druga starija djevojčica, u dobi od sedam ili osam godina, pronađena je kako leži na cesti te je u kritičnom stanju. Helikopterom je prevezena u bolnicu.

Tijela dviju žena i jednog muškarca pronađena su nedaleko od jezera Annecy u Alpama u srijedu poslijepodne, a riječ je o Britancima. U blizini je pronađeno i tijelo jednog biciklista, koji je navodno iz tog kraja. Policija tvrdi da je vozač BMW-a bio britanski državljanin, te vjeruje da su svi poginuli članovi britanske obitelji koja je ljetovala u Francuskoj.  

"Vjerojatno je riječ o ocu, majci i baki. U njih je netko pucao automatskim pištoljem, a nešto municije pronađeno je na mjestu masovnog ubojstva", rekao je glavni istražitelj Benoit Vinnemann.  (Novi list)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter