Franco Nero pjeva u Areni 10. srpnja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Velikim koncertom pod nazivom "Odiseja" Kazalište Ulysses obilježit ce 10. srpnja u pulskoj Areni desetu godinu svoga postojanja.

Na popis glazbenih gostiju u utorak je uvršten i proslavljeni talijanski glumac Franco Nero, koji ce takoder zapjevati u Areni.

Na popisu prijatelja s kojima ce Ulysses proslaviti svoju obljetnicu nalaze se i ?orde Balaševic, Josipa Lisac, Kemal Monteno, Darko Rundek, Livio Morosin, Vlado Kreslin, Saša Lošic, Dražen Cucek, Ivanka Mazurkijevic, Maja Posavec i drugi, a za tu prigodu zapjevat ce i glumci Zlatko Vitez i Goran Navojec te Rade Šerbedžija, osnivac i umjetnicki ravnatelj ovoga kazališta.

Na ovu glazbeno-scensku proslavu doputovat ce i dobitnica Oscara Vanessa Redgrave. Uz Mostarsku Sinfonietu, koja uživo nastupa u vecini predstava Kazališta Ulysses od osnutka, izvodace ce pratiti bend specijalno okupljen za ovu prigodu.

- "Odiseja" je zamišljena kao retrospektiva djelovanja Kazališta Ulysses, s prisjecanjem na sve protekle sezone, isprepletenim pjevackim nastupima te sudjelovanjem glumaca koji su obilježili predstave ovog kazališta, rekla je Marina Vujcic, glasnogovornica Ulyssesa.


Podijeli: Facebook Twiter