Fotorobot osobe čije je tijelo nađeno u Splitu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Splitska je policija danas na svojoj internetskoj stranici objavila fotorobot osobe čije je mrtvo tijelo pronađeno u utorak na području Zente, te je pozvala građane za pomoć u otrivanju identiteta osobe.

"Radi se o muškarcu starije životne dobi (više od 65 godina), visine oko 170 cm, kose dužine oko 2 cm, s čeonom ćelavosti, sivo-plavih očiju. Osobi nedostaje nekoliko zubi, a na pojedinim mjestima ima zlatne navlake", navodi se u popratnom tekstu uz fotorobot za sada nepoznate osobe.

Splitsko-dalmatinska policija moli građane da, ako imaju bilo kakvih saznanja koja mogu pomoći u otkrivanju identiteta pronađene mrtve osobe, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju osobno, pozivom na 192 ili putem e-maila "[email protected]".

Muško truplo bez glave i nogu, pronađeno u splitskoj lučici Zenti, u utorak poslijepodne je prevezeno na Odjel patologije splitske bolnice, a u srijedu je pronađena i glava.

Patolog splitske bolnice Antonio Alujević izjavio je kako se s velikom sigurnošću može ustvrditi da je riječ o truplu čija je potkoljenica pronađena prije desetak dana na Žnjanu. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter