FOTO: Vrisak za zvijezde HTZ-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Finalisti ovogodišnje sezone talent showa "Hrvatska traži zvijezdu" nastupili su u pulskom Domu hrvatskih branitelja pred mnoštvom djece i tinejdžera koji su oduševljeno popratili dolazak svojih idola na pozornicu.

U Domu hrvatskih branitelja mladi pulski fanovi tiskali su se ispred pozornice i vriskom popratili gotovo svaki pokret svojih idola. Ivan Delic, Danijel Dizdar, Maja Bajamic, Mark Marku, Marcela Oroši i ovogodišnji pobjednik Goran Kos te finalisti prošle sezone Vilibald Kovac i Kim Verson okupljenima su, uz pratnju cetveroclanog benda, otpjevali obrade poznatih domacih i stranih hitova, no bilo je tu i nekoliko autorskih pjesama.

Led je probio Ivan Delic iz Rijeke koji je otpjevao stari hit Majki "A ti još placeš", a nakon njega se na pozornicu popeo Danijel Dizdar koji je u showu, osim po svojim glasovnim mogucnostima, ostao zapamcen i kao kvalitetan imitator i zabavljac.

Uslijedio je nastup Maje Bajamic koja je pokazala da ima glas i stas, no okupljene tinejdžerice posebno su se oduševile nastupom prošlogodišnjeg finalista Vilibalda Kovaca koji je otpjevao Bon Jovijevu "It's My Life" te autorsku pjesmu "Kraj".

Jednako glasni vrisak dobio je i "zavodnik" ovogodišnje sezone Mark Marku te simpaticna Marcela Oroši, koja se ove godine probila sve do finala. Uslijedio je nastup Kim Verson, prošlogodišnje pobjednice, koja iza sebe ima vec cetiri singla, a publici je otpjevala posljednji, naslova "Poziv tvoj".

Goran Kos, ovosezonski pobjednik, kojem je Tony Cetinski prišao dok je svirao na ulici i pozvao ga u show, otpjevao je "Wish You Were Here" i hit Majki "Mene ne zanima" koji se dobro uklapa u njegov boemski imidž, iako je dvojbeno koliko su pjesme benda kao što su Majke primjerene publici okupljenoj ispred pozornice.

HTZ koncert, kao i cijela ovogodišnja turneja, svakako su dobar pocetni vjetar u leda spomenutim mladim pjevacima, ali ipak, vrijeme ce pokazati koji ce od njih zaista uspjeti zauzeti mjesto na domacoj sceni. (Marko PERCAN; snimio Saša MILJEVIC)


Podijeli: Facebook Twiter