FOTO: Pula voli bikere

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulske ulice su u subotu poslijepodne bile rezervirane za motoriste, koji su vec tradicionalno u sklopu završnice 17. motosusreta Twin Horn Beach Partyja velikim bucnim defileom privukli brojnu publiku na prozore i plocnike.

U ovogodišnjem defileu, na celu s pulskim gradonacelnikom Borisom Mileticem, sudjelovalo je oko dvije tisuce motorista. Kolonu je predvodila pulska policija. Nažalost, kolona je bila malo kraca nego prethodnih godina jer je zbog dolaska predsjednika Ive Josipovica u Pulu defile pomaknut za dva sata ranije. No, to nije sprijecilo brojne znatiželjne gradane i turiste da uživaju u zanimljivoj povorci motora iz raznih dijelova Hrvatske i Europe.

Šaroliki defile krenuo je s Monumenata, nakon cega su se motoristi provozali Creskom, Ulicom 119. brigade, rivom, Flaciusovom, Dobrilinom, Laginjinom, Giardinima, Istarskom, 43. istarske divizije i Cestom prekomorskih brigada te se vratili na Monumente gdje se nastavio cjelodnevni program motoristickih igara. (A. ŠIMIC, snimili S. MILJEVIC i N. LAZAREVIC)


Podijeli: Facebook Twiter