FOTO: Moda je zarazna

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Topli ljetni dani i sunce djeluju tako da naš organizam proizvodi više serotonina, hormona srece pa se dobro osjecamo,a još kad obucemo nešto novo, što nam lijepo stoji - pravi je gušt prošetati gradom. Šareni detalji, ljetniš alovi, naocale, japanke, mornarske majice, minice, lepršave haljine, sve su to bili modni dodaci koji su se mogli vidjeti na umaškoj špici.

Posebno su nam zanimljive bile majka i kci odjevene upotpuno isti mornarski stil - majice na prugice i plave minice na volane, ali i elegantni crni pudl s narancastom maramom, koja se, slucajno ili ne, savršeno stopila s bojom japanki njegove gazdarice.

Sve popularnije su imajice ili košulje bez rukava, rezane kod ramena, tako da isticu ruke i grudi. Definitivno "in" boje su bijela i plava, a oni koji se nisu odlucili za jednu od ovih varijanti, rado su se opredijelili za drugi detalj - majicu sa slikom te velikim, cesto asimetricnim printanim uzorkom.

I, da ne zaboravimo, ovo je ljeto i vrijeme Europskog nogometnog prvenstva, pa ce popularne crveno-bijele kockice sigurno biti uzorak koji cemo cesto vidati na raznim špicama. (V. HABEREITER; snimila J. PREKALJ)


Podijeli: Facebook Twiter