FOTO: Jedna osoba kriticno, auto završio u moru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U sudaru koji se u cetvrtak oko 17.20 sati dogodio na Premanturskoj cesti u blizini pomerske Šcuze jedna je osoba zadobila po život opasne ozljede.

Prema prvim informacijama ta je osoba stradala u audiju vinkovackih registracijskih oznaka. Nije poznato je li rijec o vozacu ili putniku. U nesreci je ozlijedeno još nekoliko osoba, no težina njihovih ozljeda nije poznata.

Nedaleko od Šcuze, na mjestu gdje se inace uz samu cestu kupa dosta ljudi, sudarili su se audi vinkovackih i audi A3 slovenskih registracijskih oznaka. Još nije poznato tko je i na koji nacin skrivio nesrecu.





Na mjestu dogadaja zatekli smo audi A3 koji je prednjim dijelom djelomicno bio uronjen u more. Drugo je vozilo bilo zaustavljeno na sredini ceste, a oba automobila imaju smrskan prednji dio.

Osim vozila hitne pomoci na mjesto nesrece pozvani su pulski vatrogasci. Nakon što je dežurni istražni sudac Svetislav Vujic naložio da se audi A3 što prije ukloni iz mora jer iz njega curi nafta, vatrogasci su se na mjesto nesrece vratili specijalnim vozilom koje ima dizalicu. Na koncu je automobil izvucen tek uz pomoc vitla na vatrogasnom kamionu.

Cesta za Premanturu je zbog nesrece bila zatvorena do 18.30 sati, do okoncanja ocevida, odnosno dok s kolnika i iz mora nisu uklonjeni automobili. Stvorile su se nepregledne kolone u oba smjera buduci da je jedini obilazni pravac stara makadamska cesta.


Podijeli: Facebook Twiter