FOTO: Gloria Gaynor i Ivo Gamulin u Areni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon nastupa u Dubrovniku i Bolu na Bracu, trodijelna turneja "I will survive" na kojoj su zvijezde Gloria Gaynor i Ivo Gamulin Gianni u subotnju vecer doživjela je finale u pulskom amfiteatru.



Dvije tisuce posjetitelja u Areni i oni koji sun se naguravali oko amfitetra mogli su cuti neke besmrtne klasike u izvedbi americke pjevacice koja je na sceni vec više od 30 godina i perspektivnog hrvatskog tenora poznatog po suradnji s mnogim istaknutim hrvatskim, ali i svjetskim glazbenicima.



Gaynor je inace poznata kao disco diva upravo zahvaljujuci prije hitu po kojem je nazvana turneja. Gloriu Gaynor je ova skladba toliko obilježila da je po njoj nazvala i autobiografiju. Da njena slava još nije izblijedjela, pokazala je i ova turneja.



Prvi je u Areni zapjevao Ivo Gamulin, kojeg je publika toplo prihvatila, a potom je na binu zakoracila disco diva Gloria Gaynor i zapjevala više ili manje znane pjesme. Uz pratnju orkestra uslijedili su dueti svjetske dive i našeg tenora. (M. RADIC; snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter