FOTO: Garage, nova tvornica zabave u Umagu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vrhunski dance program docekao je sve željne dobre zabave koji su došli na otvorenje ekskluzivnog lounge bara Garage u subotu navecer u industrijskoj zoni na ulazu u Umag. Na otvorenju su nastupile dvije DJ-ice Lora i Aliyana, poznate i kao Unreal Babes, koje su za ovu prigodu doputovale cak iz Rusije, gdje su vrlo poznate.

Velik broj Umageža, ali i posjetitelja iz cijele Istre, pohrlili su vidjeti novo mjesto zabave, a Garage, smješten u hali koja prima oko 600 ljudi, zaista je potpuno drugaciji. Nastao kao plod suradnje mlade ekipe hrvatskih i francuskih arhitekata, klub je opremljen vrhunskom light & sound opremom. interijer je u sivim, crnim i bijelim bojama, ima dva VIP odjeljenja, od kojih jedan na katu koji ima cak i vlastiti šank i toalet. Onaj drugi izgleda kao kavez, sav okružen šipkama.

Za te je prostore potrebna prethodna rezervacija, a buduci da ih je pred vikend bilo jako puno, pretpremijerno otvorenje organizirano je vec u petak u ponoc. Prije toga je Garage organizirao zatvoreni party za poslovne partnere, prijatelje i medije, koji je poceo u 20 sati, da bi nekoliko sati nakon toga vrata otvorio svima zbog enormnog interesa. Gosti su imali priliku poslušati nastup hrvatskog sastava D'String trio koji svira covere heavy metal i hard rock klasika u spoju elektricne harfe, bubnjeva i kontrebasa. Kasnije su sa još žešcim dance ritmovima, kada je klub zasjao u punom sjaju s light showom, nastavili DJ Sylvain i DJ Lara Love iz Slovenije.

Velik interes za Garage potpuno je razumljiv jer cim završi ljeto mjesta za izlazak nema mnogo. Ono što je iznenadilo su cijene pica. Premda taj lounge bar po ekskluzivnosti definitivno nema konkurencije na prostoru Istre u Garageu su cijene vrlo prihvatljive (npr. kokteli 25 kuna). Namjera kluba jest privuci što više mladih popularnim cijenama i zanimljivim programom.

Nije naodmet spomenuti da se radi o poprilicno velikoj investiciji, da je Umag na mjestu neiskorištenog skladišta dobio novi prostor za nocni život u zoni gdje nikom ne bi trebao smetati te da je otvoreno više od 20 radnih mjesta.

Ideja vlasnika jest da Garage postane tvornica zabave, pri cemu ce se ukusima svojih gostiju prilagodavati i glazbom, doznajemo od voditeljice kluba Petre Meglic. Za pocetak to ce biti sve vrste urbanih ritmova, ali sve ce ipak ovisiti o željama posjetitelja. Nisu iskljuceni ni nastupi i koncerti poznatih glazbenika, pri cemu valja istaknuti da ce biti i onih jako, jako popularnih, ali to ce biti iznenadenje. Spomenimo i radno vrijeme - sada ce lounge bar raditi vikendom, dok ce izmedu Božica i Nove godine, te kasnije po ljeti, biti otvoren svakoga dana. (Tanja KOCIJANCIC, snimio Dejan ŠTIFANIC)


Podijeli: Facebook Twiter