FOTO: Colonia raspjevala brojnu publiku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon Jelene Rozga, koja je u klubu Lighthouse nastupila je i mnogobrojnu publiku zabavljala najuspješnija domaca dance grupa popularna Colonia. Ovaj koncert, baš kao i onaj Jelene Rozga dan prije, pokazuju da su organizatori napravili sjajan posao i pogodili programsku shemu jer uistinu nije lako dva dana zaredom napuniti klub velicine Lighthousea.

Energicna Indira Vladic bila je odlicno raspoložena, i cijelo vrijeme u neposrednom kontaktu s publikom. Sa svojim je plesacima i DJ-em Tomislavom Jelicem publiku natjerala na ples vec s prvim ritmovima poznate pjesme "Za tvoje snene oci". Koncert se nastavio pjesmama "Dok ljuljaju se kreveti", "Plamen od ljubavi" i "Oduzimaš mi dah", a mnogobrojna publika pokazala je kako napamet zna gotovo svaki njihov stih, što i ne cudi jer ipak je Colonia vec desetak godina vladarica domace dance scene.





Colonia je osnovana još daleke 1996., a njihove zarazne hitove teško je i nabrojiti. Do sada su izdali deset albuma i cetiri kompilacije. Colonia je publiku rasplesala i singlom "Tako ti je mali moj", ujedno najavom njihovog jedanaestog albuma, koji bi svjetlo dana trebao ugledati za otprilike mjesec dana.

Ni ove veceri u Lighthouseu nije nedostajalo poznatih lica, pa su tako u veseloj atmosferi uživale manekenke Fani Stipkovic i Korana Gvozdic. Nakon ovog dvodnevnog otvorenja u klubu Lighthouse na rasporedu su jazz veceri, a iducu subotu nastupit ce Neno Belan i njegovi Fiumensi. (M. PERCAN; snimio S. MILJEVIC)

 


Podijeli: Facebook Twiter