FOTO: Angelina Jolie na Brijunima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vijest o dolasku slavne glumice Angeline Jolie na predstavu „Kralj Lear" teatra Ulysses držana je u tajnosti, nakon što je lani njen dolazak bio medijski najbolje pokrivena vijest - koja se nije nikad dogodila.

Ovaj put novinari se nisu mogli akreditirati za predstavu jer je glumica ponovo kao uvjet dolaska zahtijevala da joj se omoguci da izvedbu pogleda na miru - bez povika „Angelina! Angelina!" i bez mora bliceva.

Tko je ipak znao za njen dolazak, kupio je kartu koja omogucava provesti vecer u kazalištu na otvorenom zajedno s jednom od najbolje placenih glumica na svijetu. Tko nije znao ugodno se iznenadio. Mnoge je u ovakvoj veceri vjerojatno mucila dilema gledati u - glumce ili glumicu.





Angelina je u živo manja, tanja i sitnija no što izgleda na kinoplatnu. Ono što kod nje prvo uocite jesu njene izražajne oci i bujne usne. Glumica je u tvrdavu došla u pratnji predsjednika Ive Josipovica i njegove supruge te redateljice Lenke Udovicki. Iako je doslovce sjela medu publiku, nitko joj se nije približio, zamarao ju pitanjima ili tražio autogram. Pogledi prema njoj nisu bili bezobrazno dugi niti su fotoaparati bljeskali pri svakom njenom pokretu.

Predstavu je gledala pažljivo i sa zanimanjem, a u trenucima najvece napetosti strepila je za sudbine likova kao i svi prisutni.

Glumica je na otok stigla zajedno s predsjednikom, kušala je cašicu domace rakije kod "domacina" otoka Ivice Bulanta koja joj se, sudeci po pozitivnoj reakciji, jako svidjela. Koliko ce dugo ostati na otocju, nitko nam nije mogao kazati, a nakon predstave kratkom se izjavom javila novinarima koji su dozvolu za krocenje na Mali Brijun dobili tek nakon 22 sata.

Sjetimo se, kada je novinar Novog lista lani upitao Šerbedžiju zašto Angelina na koncu nije došla, odgovorio je: "Angelina Jolie nije došla zbog novinarskih pizdarija". 


Podijeli: Facebook Twiter