Forum mladih i žena SDP-a za potrebite


Forum mladih i Forum žena SDP-a donirao je Udruzi "Naš san njihov osmijeh" pakete s prehrambenim namirnicama i nužnim higijenskim potrepštinama. Paketi su namijenjeni štićenicima udruge koja brine za osobe slabijeg imovinskog stanja na području Pule i Istarske županije.

Humanitarna akcija rezultat je dvotjednog prikupljanja sredstava članova pulskog  SDP-a, kojoj je cilj bio pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija kako bi dostojno dočekali kraj godine.

Forumašice i forumaši pozivaju sve ljude dobre volje da sličnim aktivizmom i djelovanjem pridonesu rješavanju mnogobrojnih socijalno–ekonomskih problema, kako bi društvo u cjelini što lakše prebrodilo duboku i tešku ekonomsku krizu. (B. P.)

Fažanski forumaši SDP-a i navijači Mladosti cijepali i dijelili drva
Forum mladih SDP-a Fažane i Piromani, udruga navijača NK Mladost Fažana organizirali su akciju rezanja, cijepanja i podjele drva za ogrjev socijalno ugroženim stanovnicima s područja Općine Fažana. Podijeljeno je pet metara drva trima obiteljima. U akciji je sudjelovalo pedesetak mladih navijača i forumaša koji su svojom idejom i nesebičnim radom pridonijeli toplijem Božiću ljudima kojima je to potrebno. Nakon napornog rada okrijepili su se uz roštilj, nastavili druženje te dogovorili sljedeću akciju za kraj siječnja 2013. godine. (H. HORVAT)


Podijeli: Facebook Twiter