Formula 1 juri MAXtv-om

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Korisnici MAXtv-a mogu pratiti oktanski cirkus na novom kanalu - MAX GP-u, u sklopu MAX Auto Moto paketa. Prve četiri utrke, treninge i kvalifikacije Formule 1 mogu gledati bez dodatne naknade.

Nakon četverogodišnje vladavine Sebastiana Vettela i momčadi Red Bulla nova tehnička pravila i povratak turbo motora u Formuli 1 donose ponovno miješanje karata, veliku neizvjesnost i izazove pred najbolje pilote i inženjere današnjice. Sve to moći će se pratiti na MAX GP-u, novom kanalu na MAXtv-u. Svi ljubitelji najatraktivnijih svjetskih utrka tako će moći pratiti spektakularne prijenose treninga, kvalifikacija i utrka, uz stručne komentare Ivice Blažička, Nevena Novaka i njihovih gostiju. Uz prijenose najatraktivnijih utrka, bit će emitirane i specijalizirane F1 emisije s analizama natjecanja.

Osim prijenosa Formule 1, na ovom kanalu moći će se pratiti i druga sportska auto-moto događanja: WRC, Formula 3, Formula S, Porsche Carrera Cup i druge. Sav sadržaj ima titlove na hrvatskom jeziku ili hrvatsku sinkronizaciju.

MAX GP (kanal koji se nalazi samo na MAXtv-u) emitira 24 sata na dan, a dostupan je korisnicima MAXtv i MAXSat usluge, kao i MAX3 korisnicima u sklopu novog paketa MAX Auto Moto. U ovom paketu nalazi se još i kanal Kreator TV na kome će se moći pratiti motorističke Grand Prix utrke. Također, i korisnici MAXtv To Go usluge moći će uživati u natjecanjima, a moguće će biti gledati i utrke po izboru, po načelu Pay-per-day. Tako se prvi put u Hrvatskoj, ovaj uzbudljivi sadržaj može pratiti na tri zaslona - na tabletu, računalu i na televizoru.

HT će organizirati i nagradnu igru za gledatelje, a najsretniji će uživo moći pratiti neke od najatraktivnijih europskih utrka Formule 1.

Korisnici će ovaj paket moći bez dodatne naknade pratiti do 30. travnja 2014., što uključuje četiri prve ovosezonske utrke Formule 1. Uslugu je moguće kupiti u T-Centrima, putem webshopa, MAXtv sučelja i putem SMS-a (aktivacija MAXtv To Go usluge).

Oba kanala bit će dostupna u SD i u HD rezoluciji. (PROMO)


Podijeli: Facebook Twiter