Fordova kuga s više sportskog štiha

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zahvaljujuci atraktivnom dizajnu i sjajnoj dinamici, Fordova kuga konstantno bilježi dobre prodajne rezultate u Europi od svojeg uvodenja 2008. godine.

Na predstojecem salonu automobila u Frankfurtu Ford ce pokazati svoj najnoviji dodatak modelskoj liniji kuge s vrlo visokom razinom opreme titanium S, koja se nadograduje na standardni izgled.

Sprijeda, titanium S ima izražajna dnevna svjetla uskladena s novim glavnim svjetlima. Široki stražnji spojler i jedinstveni dizajn 17-incnih aluminijskih kotaca dodatni su sportski element na vanjskom izgledu potkrijepljen posebnim znackama na karoseriji. Interijer je oplemenjen crnim lakiranim detaljima, jedinstvenim titanium S oznakama i djelomicnim kožnim oblogama.

Kuga titanium S naglašava sve ono izvrsno kod kuge, dodajuci još više stila i sportskog štiha nudeci europskim kupcima još jednu razinu iznad titanium modela, izjavio je Fordov direktor za vozila C-segmenta na globalnoj razini Gunnar Herrmann.

Inteligentni sustav pogona na sva cetiri kotaca koristi provjerenu tehnologiju Haldex 3 kojom se može trenutacno reagirati na bilo kakvu promjenu uvjeta na cesti. Proklizavanje se kontrolira automatskom primjenom snage na kotace kada je to najpotrebnije kako bi vozac zadržao kontrolu bez obzira na vremenske prilike što je Ford i testirao u ekstremnim uvjetima švedske zime.



Kao i kod postojecih trend i titanium modela, kupci koji se odluce za kugu titanium S mogu birati prednji pogon ukoliko im nisu potrebne dodatne sposobnosti sustava pogona na sva cetiri kotaca. Takoder, bez obzira na konacan izbor, kupci titaniuma S uživat ce u opsežnom portfelju tehnologija koje imaju i ostali modeli kuge ukljucujuci ABS, elektronski program stabilnosti i sustav kontrole proklizavanja.

Sve opcije postojece titanium izvedbe takoder su dio paketa Titanium S, ukljucujuci dvozonsku automatsku klimu, automatske brisace, automatska svjetla i samozatamnjujuci unutrašnji retrovizor kao standard.


Podijeli: Facebook Twiter