Flora Istra otvorena do nedjelje


U Vrtnom centru Istrasjeme, u Mutilskoj 20 u PUli, do nedjelje traje sajam cvijeća, sadnica, uređenja interijera i eksterijera "Flora Istra 2013".

Na 18. izdanju sajma, doznajemo od vlasnika Istrasjemena Karla Malića, može se kupiti sve za proljetno-ljetno uređenje vrtova, terasa i balkona. Tako se, primjerice, nude maćuhice po cijeni već od dvije kune, ljetnice po tri kune, sadnice girana po cijeni od pet, osam i deset kuna. Osim toga, po cijenama sniženim od 20 do 50 posto, nude se i raznorazne živice, ukrasna grmlja, sadnice ruža kao i sobno bilje. Posebno su zanimljive viseće košarice s "cvjetnim miksom" kojima se cijena kreće od 25 do 45 kuna.

- Nakon 17 vrlo uspješno organiziranih sajmova na kojima se predstavilo stotinjak izlagača možemo reći da se ovaj sajam pretvorio u tradicionalni susret koji svojom širokom ponudom unapređuje sve segmente gospodarstva, od proizvodnje do ekologije i edukacije, rekao je Malić.

Kupci, uz povoljnu kupovinu, na sajmu uvijek mogu dobiti besplatan savjet te stručnu pomoć oko uzgoja i njega biljaka. Sajam se zatvara u nedjelju do 19 sati, a ulaz je besplatan. (Napisala i snimila B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter