Flashdance Unit greškom bez glasova?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prva polufinalna emisija showa Nove TV Supertalent ostat ce u gorkom sjecanju clanovima rijecke plesne skupine Flashdance Unit, naime, mlade rijecke plesne zvijezde nisu uspjele uci u daljni krug natjecanja. Prema njihovom mišljenju, razlog tome krije se u cinjenici da se tijekom vremena predvidenog za telefonsko glasanje za njih nije moglo dati glas.

- Kada smo birali broj koji je bio predviden za Flashdance, automat je odgovarao: "Birali ste nepostojeci broj". Kasnije smo zvali i brojeve drugih kandidata kako bismo vidjeli funkcioniraju li, i oni su radili. Nije nam stalo do pobjede, nego do toga da svi imaju iste šanse. Ovako je moguce sumnjati u regularnost samog natjecanja - kaže Jasna Arrigoni cija kci pleše u Flashdanceu.

Slicnu nam je pricu ispricao i Nikola Vrancic, jedan od roditelja talentiranih rijeckih plesaca koji su nastupom oduševili i publiku i žiri.- Od pocetka emisije se moglo glasati za nekog od kandidata. Ljudi su za Flashdance pokušavali glasati citavo vrijeme, ali to nije bilo moguce. Sada je, zapravo, problem u tome želi li se ispraviti pogreška ili ne, smatra Vrancic.

Što je uzrokovalo probleme s glasanjem i hoce li se, i kako, ispraviti pogreška koja muci clanove Flashdancea, pokušali smo doznati na Novoj TV. U njihovom priopcenju, vezanom uz poteškoce s glasanjem, stoji da je zbog izuzetnog interesa javnosti zaprimljen velik broj glasova te da su svi pozivi koji su zaprimljeni tijekom razdoblja glasanja uredno pribrojeni.

- Nakon provjere s operaterom sustava utvrdili smo da se u trenutku veceg opterecenja linija pozivanje na broj moglo ostvariti nakon ponovnog nazivanja. Pozivi za sve kandidate tijekom emisije su pristizali, pa tako i za Flashdance Unit, dodaje PR menadžerica Nove TV Vedrana Cvetko.


Podijeli: Facebook Twiter