Final Four Jadranske vaterpolske lige u Zagrebu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Završnica ovogodišnje Jadranske vaterpolske lige održat će se 13. i 14. travnja na bazenu na Savi u organizaciji HAVK Mladost, odlučio je upravni odbor JVL-e.

U subotu, 13. travnja, odigrati dvije polufinalne utakmice čiji će se pobjednici u nedjelju boriti za naslov prvaka, po mnogima još uvijek najjače vaterpolske lige na svijetu, u kojoj nastupaju najbolji klubovi Slovenije, Crne Gore i Hrvatske. Dvije poražene momčadi iz polufinalnih susreta neće igrati utakmicu za treće mjesto, već će trećeplasirana biti ona momčad koja će imati bolji plasman nakon 22. kola JVL-a.

Nakon 12. kola JVL-a prvo mjesto, bez poraza, drže vaterpolisti riječkog Primorja EB sa 36 bodova ispred dubrovačkog Juga CO koji ima 33 boda i između te dvije momčadi će se odlučivati tko će nakon regularnog dijela prvenstva zauzeti prvo mjesto i u polufinalu igrati s četveroplasiranom momčadi. Trenutno treće mjesto zauzimaju vaterpolisti Mladosti sa 27, a četvrto Budve sa 23 boda i to su najvjerojatniji polufinalisti ovogodišnje JVL-e jer petoplasirani POŠK ima 19, a šesti Medveščak 16. bodova. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter